Intrebari frecvente

Intrebari despre produse si comenzi


Detalii despre Stickere

Stickerele sunt rezistente la exterior?

Da, materialele din care sunt confectionate stickerele noastre sunt create special pentru exterior, sunt rezistente la diferente de temperatura , inghet/dezghet, spalare cu presiune (Timpul de activare completa a adezivului este de 24-48 ore in functie de temperatura de afara) . 

Cat rezista stickerele?

Pentru conditiile meteo din Romania , durata de viata in exterior a stickerelor din autocolant decupat este de 3-5 ani , iar a stickerelor din autocolant imprimat de 2-3 ani (Timpul difera in functie de expunerea la razele solare , la solutii chimice , combustibili , etc) 
*Durata de viata a stickerelor depinde foarte mult de pregatirea suprafetei inainte de aplicare , in special de degresare!
In cazul in care doresti stickere cu aplicare pe termen mai lung , sau cu aplicare pe materiale speciale (prelate,podea,etc) va rugam sa ne contatctati telefonic sau prin formularul de contact , pentru o oferta de pret personalizata.

Se mai pot inlatura? Afecteaza Vopseaua?

Da, stickerele se pot inlatura fara a afecta vopseaua . In urma indepartarii , pot ramane anumite urme de adeziv , care la randul lor se curata cu degresant antisiliconic , spray de indepartare a eticketelor , fara a lasa urme pe vopsea, sau chiar o lama metalica pentru suprafetele din sticla. 
*In cazul in care suprafata a fost lacuita/revopsita prost, exista un oarecare risc , ca in urma indepartarii autocolantului , sa se ia si parti din vopsea.

Am vopsea Raptor, pot aplica stickere pe astfel de vopsea?
Durata de viata a stickerelor aplicate pe vopsea de tip Raptor, precum si pe alte suprafete ce nu sunt netede/lucioase , este mai scurta , deoarece adezivul nu se va lipi pe toata suprafata , iar sub sticker o sa ramana aer . Pentru astfel de suprafete recomandam stickere tip ȘABLON  . Pentru astfel de stickere , va rugam sa ne contactati pe whatsapp sau la telefon 0754554437.

Stickerele trebuie Omologate? Sunt Legale?

Stickerele nu se omologheaza de niciun organ din Romania, nu este nevoie de Autorizatie sau alte documente . In cazul in care acoperiti mai mult de  50% din suprafata masinii cu o alta culoare , trebuie sa mergeti la RAR sa vi se treaca in certificat a doua culoare . Exista totusi o legislatie in Romania cu privire la aplicarea pe geamurile din campul vizual al soferului, al accesoriilor ce impiedica sau estompeaza vizibilitatea . Potrivit Codului Rutier, amenzile se aplică doar în cazul în care accesoriile reduc, prin număru sau dimensiuni, vizibilitatea șoferului

Se monteaza ușor? Este necesar montaj specializat?

Pentru majoritatea stickerelor de pe site-ul nostru nu este nevoie de cunostinte vaste pentru montaj , exceptie facand doar autocolantele mari pentru camioane , sau anumite modele ce necesita cunostinte de colantare auto .
Atentie sporita trebuie acordata degresarii suprafetei inainte de aplicare (cu solutii pe baza de alcool/spirt) . 
Am creat o sectiune special pentru aceste detalii : INSTRUCTIUNI DE MONTAJ (in partea de jos a site-ului) 

Sunt persoana juridica. Pot cumpara?

Da, Speedsticker.ro (speedsticker.ro) onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.
Preturile de pe site contin TVA 19%

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client?

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.

Administrarea contului de client

Am uitat parola contului. Cum procedez?

In cazul in care nu va amintiti parola contului Dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina Acces cont.

Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu?

Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea Contul meu.

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?

Pentru a face cumparaturi pe acest site crearea unui cont de utilizator este optionala. 

Pot modifica o comanda lansata?

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site sau la telefon 0754554437. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Istoric comenzi.

Pot afla informatii despre comenzile anterioare?

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Istoric comenzi..

Intrebari generale

Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

Pentru produse personalizate, sau pe comanda, va rugam sa ne trimiteti detalii pe Whatsapp la 0754554437.

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.