Garantiile cumparatorului

Îţi garantăm că vei fi pe deplin satisfăcut de alegerea facută în ceea ce priveşte produsele comandate de pe www.topsticker.ro , lucru vizibil în părerile clienţilor noştri. Orice model se poate personaliza , iar daca nu gasesti pe site ce cautati , scrie-ne pe WhatsApp si iti facem produsele pe comanda. 
Îţi garantăm că vei primi produse de înaltă calitate, confecţionate din materiale import Germania, cu o durată de viaţă intre 3 şi 5 ani in exterior si aproape nelimitat in interior.
Fiecare sticker este vectorizat şi atent analizat în timpul prelucrării pentru ca tu să beneficiezi de un produs premium, lucru care ne diferenţiază de alţi competitori.
 
 
 

 Îţi garantăm că beneficiezi de cel mai bun raport caliate/preţ. Pe topsticker.ro beneficiezi de preţuri de producător, fără adaosuri de revânzător. Astfel, cumperi produse de calitate la cele mai bune preţuri.
Dacă nu eşti mulţumit de produsele noastre, ai 30 de zile drept de retur, fara invocarea unui motiv, iar noi îţi virăm banii in cont.
Beneficiezi de livrare rapidă prin curier a produselor in toată ţara, fara taxe suplimentare pentru km suplimentari .
Produsele sunt ambalate in mod corespunzator , pt a preveni eventualele neplaceri pe timpul transportului.
 
 
Ce NU îţi garantăm: Culorile din paleta de prezentare pot să difere uşor faţă de culorile reale. Pentru comenzile personalizate este posibil sa se prelungeasca timpul de livrare .